💠 برگزاری سومین نشست هم اندیشی آینده پژوهی انرژی با موضوع «گذار انرژی و فرصت کسب و کارهای استارت آپی» روز گذشته مورخ ۱۶ دی ماه ۹۶ سومین جلسه از سلسله نشست های آینده پژوهی انرژی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با حضور جمعی از دانشگاهیان، …
بیشتر بخوانید »مدرن سازی فناوری های تهویه مطبوع راهی برای افزایش فضای ساختمان ها
دانشگاه ETH زوریخ به همراه شرکت زیمنس و دولت سنگاپور به طور مشترک بر روی فناوری های جدید در ساختمان با هدف کاهش مصرف انرژی و ایجاد تعداد طبقات بیشتر ساختمان به ازای یک ارتفاع مشخص کار می کنند. به وسیله این فناوری¬های جدید در ارتفاعی معادل دو طبقه ساختمان …
بیشتر بخوانید »چگونه بحران آب بر آینده انرژی جهان اثرگذار خواهد بود?
در سراسر جهان آب نقش مهمی در فرآیندهای تولید برق دارد اما تحقیقات جدید نشان داده است تا سال ۲۰۴۰ چنانچه سیستم های تولید برق و انرژی بهبود نیابند منابع آبی کافی برای تأمین تقاضای برق موجود نخواهد بود. در اکثر کشورهای جهان بخش انرژی بزرگترین مصرف کننده منابع آبی …
بیشتر بخوانید »فراخوان شماره ۱ دبیرخانه آینده نگاری ملی انرژی
دبیرخانه آینده نگاری ملی انرژی به منظور جلب مشارکت عمومی و ایجاد فرصت برای تمامی صاحب نظران جهت بیان دیدگاه ها و نظرات خود در زمینه شناسایی مسائل و چالش های پیش روی آینده انرژی کشور، در نظر دارد نقطه نظرات متخصصان و صاحب نظران را در خصوص موضوعات مختلف …
بیشتر بخوانید »۵ پیش بینی برای وضعیت انرژی در ۲۰۳۰
مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش گذری به وضعیت انرژی در سال ۲۰۳۰ خواهد داشت و ۵ روند مهم آن را بررسی می کند. بخش انرژی احتمالاً تغییرات به مراتب سریعتری در ده سال گذشته نسبت به ۵۰ سال قبل از آن داشته است. در طول این دهه، تولید شیل گاز …
بیشتر بخوانید »دلایل مطلوبیت ویژه گاز طبیعی
تقاضای جهانی انرژی طی دویست سال اخیر به دلیل نگرانیهای زیستمحیطی به سمت سوختهایی با محتوای کربن کمتر متمایل شده است. طی این مدت انرژی مورد نیاز انسان از چوب (با محتوای کربن ۲۵/۱ نسبت به هیدروژن موجود در آن) به زغالسنگ سپس به نفت و در حال حاضر به …
بیشتر بخوانید »آینده برای پنج تکنولوژی سبز فرارسید
برای دههها آمریکا منتظر رسیدن تاثیر تغییر در سیستمهای انرژی به انرژیهای پاک بوده است. از آنجا که دولت و صنایع سرمایهگذاری وسیعی در این زمینه انجام دادهاند, بعضی از منتقدین صبر از دست داده و جملهای برای انرژی های پاک ساختهاند که “همیشه پنج سال آینده جواب میدهد”. امروز …
بیشتر بخوانید »برج تایپه ۱۰۱ + فیلم
برج تایپه ۱۰۱ آسمانخراشی ۱۰۶ طبقهای در کشور تایوان است. نام اصلی این برج پیشتر «مرکز مالی تایپه» بود. این برج پس از برج خلیفه در دبی بلندترین برج جهان است. این بزرگترین برج مسکونی جهان در منطقهای زلزلهخیز ساخته شد تا میزان مقاومتش را به نمایش بگذارد. «تایپه ۱۰۱» …
بیشتر بخوانید »پردیدو، عمیقترین سکوی نفتی جهان
“پردیدو” در زبان اسپانیایی به معنای «گمشده»؛ نام عظیمترین تأسیسات نفتی نصبشده در آبهای عمیق در جهان است که در رتبهبندی بزرگترین سکوهای نفتی دنیا، جای سکوی غول پیکر «برج شیطان» را گرفته است و در فهرست عجایت جهان امروز قرار دارد. به گفته مدیرعامل شرکت شل، ساخت و نصب …
بیشتر بخوانید »سوخت زیستی اینبار در ناو ها
نخستین ناو سبز جهان با سوخت ترکیبی ۱۰ درصد زیستی ۹۰ درصد نفتی در ایالت کالیفرنیا مورد استفاده قرار گرفت. این در حالی است که آمریکا از هدفگذاری خود به منظور افزایش سهم سوخت های زیستی تا ۵۰ درصد در ناوگان خود خبر می دهد. منبع:
بیشتر بخوانید »